Tuesday, August 3, 2010

TL 21

I am going to take you back to the times when I was in MRSM Langkawi. It won't be about everyone, just a few girls that I have encountered in my life.

1. Sarah Atikah Sirajul Huda
Yup. Teman sebilik no 1. Adalah kerana nama yang sama (Sarah), maka kami bercadang untuk menggelarkan diri kami Sarah-Squared dan Sarah Cube (the power of two and three). Kami tidak mahu orang memanggil kami dengan nama kedua kami ('Ainaa dan Atikah) maka berebutlah nama Sarah itu. Katil dia adalah diagonal dengan saya, bersentuh kepala dengan Yanie dan menghadap King. Orang Perak yang tubuh badannya kecil sahaja. Suka ambil biskut saya.

2. Raja Nur Izzati
Ye. Dia memang anak raja (don't mess around her, u might get tulah). Orang Perak juga. Dalam bilik TL 21, dia paling baik. Tapi sebenarnya itu lakonan sahaja. Dia paling liar kotttt..:P
Dulu berangan nak jadi ahli farmasi, tiba-tiba ada di France belajar kejuruteraan kimia. Suka balik paling akhir setiap kali sesi persekolahan bermula. OH.. dan dia juga seorang LDP (Lembaga Disiplin Pelajar @ pengawas). Sampai sekarang hairan macam mana dia boleh terpilih jadi LDP:D
Boleh pula jadi model tudung =.=

3. Nur Haryani Yahya @ Ano
Aha. Paling blur sekali. Kalau orang dah habis lawak no 14, dia baru nak paham lawak no 1. Adalah rakan persekolahan, permainan Marni dan menetap di Sg. Petani. Suka tengok cerita Korea, dari dulu sampai sekarang. Ada lesung pipit dan tidur menghadap saya. Sekarang dia belajar di UITM dan suka pergi bilik TL 17 (kot) sebab ada Nani dan Wati dekat situ.

So mates, good luck in life. It is my biggest hope to see you before September arrives. And as for you King, do speak French fluently because I'll be needing some French lessons from you to prepare myself in the search for hot French dudes:P

5 comments:

lune~ said...

hahaha.
model?? hihiii
kembang kembang...
kenape ko mesti meragui kewibawaan aku???

sarah said...

hahahahahahaha.. sebab kau kat dlm bilik 'liar' kot.. haha..entah mcm mane la cikgu2 pilih kau:P

mira mir said...

bla nak tulis psl TL20 ni? ;D

sarah said...

adusss.. tu minx hang atau matni lahh tulis:P

ano said...

haha.terharu~